Zomerpas

Beoefen deze hele zomer verschillende vormen van yoga met ervaren docenten Caroline en Nelleke zodat jij je ontspannen, flexibeler en bewuster voelt.

Voor het symbolische bedrag van 108 Euro kun je namelijk nu de hele zomer buiten en online yoga les volgen via Het Yoga Huis. 

Vorige zomer zijn vele yogis je al voor gegaan om heerlijk buiten midden in de natuur yoga te volgen en hebben een heerlijke ontspannen zomer gehad in dat bewogen jaar.

Heb jij last van stijfheid, schouder klachten, last van het thuiswerken, voel je je emotioneel en fysiek uit balans? Onze huidige leefstijl kan vaak zorgen voor stijfheid en niet optimaal benutten van ons lichaam waardoor we dit soort klachten krijgen.

Om van deze klachten af te komen, is yoga een bewezen leefstijl oplossing. Regelmatig op de mat komen en bewegen met de begeleiding van een ervaren docent helpt je flexibeler te worden. Verschillende vormen van yoga beoefenen leert je lichaam te switchen tussen aan en uit staan. Wil jij regelmatig yoga beoefenen? Dan kun je dit met de zomerpas.

BEOEFEN MEER DAN 1 KEER PER WEEK YOGA BUITEN EN ONLINE MET DE ZOMERPAS

Normale prijs voor 3 maanden 1 keer per week yoga € 225

Normale 3 maanden Het Yoga Huis abonnement € 135

Jouw prijs met de ZOMER PAS €108

KOOP HIER JE ZOMER PAS

Waarom 108? Het is een symbolisch getal in de yoga! En dus ook nog eens 20% korting op ons maand abonnement wat je vanaf september kunt nemen.  Hier wat weetjes:

  • 1 staat voor God of hogere waarheid, 0 staat voor leegte of volledigheid en 8 voor onbegrensde oneindigheid en eeuwigheid.
  • Boeddhisten hebben 108 kralen met verschillende betekenissen aan hun mala en gebruiken het voor meditatie en mantra’s.
  • Het alfabet in het Sanskriet bestaat uit 54 letters met elk een vrouwelijke en mannelijke kant: 54 x 2 = 108.

Dit krijg je er voor:
☼ 3 maanden regelmatig yoga
☼ geldig van woensdag 19 mei tot en met vrijdag 20 augustus
☼ geldig voor alle buitenlessen aan de Toolenburgse Plas
☼ geldig voor de online lessen via the Zoom Room
☼ je ontvangt 15 credits (5 credits per maand)
☼ vanaf slechts €7 per les

Het geplande zomer rooster zal zo uit zien als in het onderstaand schema. Voor update kijk je in het actuele rooster in momoyoga.


maandag

20:00 Yin Yoga met Caroline

dinsdag

20:00 Yin Yoga Nidra met Nelleke

woensdag

10:00 Buiten Yoga met Caroline

19:00 Buiten Yoga met Nelleke

vrijdag

10:30 Buiten Yoga met Caroline

zondag

9:30 Buiten Yoga met Nelleke


*Minimum 3 deelnemers per les. Bij slecht weer zal buiten les online plaatsvinden. Dat beslissen we 12 uur van te voren. Bepaalde weken in verband met vakantie’s kan rooster aangepast zijn. Minimaal zullen er 4 lessen per week plaatsvinden. Voor actueel rooster kijk in momoyoga.

KOOP HIER JE ZOMER PAS

Vele yogi’s zijn je voor gegaan vorig jaar. Ze vertelden ons dat ze het heel fijn vonden, zich beter in connectie voelden met de natuur, beter konden ademhalen, rustiger voelden na de les en sowieso niet meer naar binnen wilden!

KOOP HIER JE ZOMER PAS zodat jij ook deze zomer tot en met vrijdag 20 augustus mee kunt doen. Kijk bij tarieven in momoyoga en bekijk daar ook het up-to-date rooster.

KOOP HIER JE ZOMER PAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *