1 Daagse Yoga Retreat

Ga je niet op vakantie en wil je toch even een break? Of wil je gewoon een dag voor jezelf met meditatie, veel yoga, lekker eten en ontspanning? 

Een één daags retreat kan echt een heerlijke traktatie zijn voor jezelf. Een veel betere traktatie voor je lichaam en geest dan een zoetige snack bijvoorbeeld of zelfs een dag weg met je gezin. 

Op zondag 16 augustus 2020 organiseerden we onze eerste 1-Daagse Yoga Zomer Retreat bij Rozen & Radijs, Burgerveen

Wat stond er op het programma?  Veel yoga natuurlijk. Een creatieve vinyasa flow, ontspannende yin yoga met als afsluiting een fijne Yoga Nidra maar ook een zittende en een loop meditatie. Heerlijk eten; een uitgebreide gezonde lunch, geheel in mediterrane stijl bereid door Caroline die opgegroeid is in Italië en eerder een mediterraanse catering service runde. Een creatieve workshop waar je aan de slag gaat met het thema op je eigen manier. En een supermooie locatie met botanische tuin.

Tijd voor jezelf om te ontdekken en te groeien. Ze gingen dan ook naar huis met een voldaan gevoel, geheel ontspannen en met een grote glimlach! 

Het thema voor deze dag was ‘Ontdek de nieuwe Jij‘. Aan het einde van de zomervakantie gaan we vaak plannen maken voor het nieuwe seizoen. Iedereen weer druk. Kinderen weer naar school, nieuwe baan, nieuwe studie misschien of nieuwe drukte op je werk. Door tijd voor jezelf te nemen en te richten op wat jij echt wilt, kun je die periode beter aan vanuit jouw kracht. Je leert naar jezelf te luisteren. We behandelden dit thema in de yoga sessies maar ook met een creatieve workshop met een vision board maken en je sankalpka ontdekken.

Wat vonden de deelnemers? De deelnemers hebben het als heerlijk ervaren. Hier een paar reacties…

Caroline en Nelleke zijn top docenten! Ik ervaar altijd hele diepe ontspanning en kan echt in mezelf keren“. Sophia

Het eten was ook zo lekker en sluit zo mooi aan bij de retreat.” Mariska

Heerlijk. Ik had nog nooit een hele dag yoga gedaan. Vond het heerlijk. Voelt goed. Zo ontspannen.” Antoinette

De Yoga was op een fijn tempo en duidelijk uitleg bij de houdingen en wat ze voor je lichaam doen. En wat een prachtige omgeving goede akoestiek. Precies wat ik nu nodig had.” Elise