Winterpas

Beoefen deze winter verschillende vormen van yoga met ervaren docenten Caroline en Nelleke zodat jij je ontspannen, flexibeler en bewuster voelt.

Voor het symbolische bedrag van 108 Euro kun je namelijk met de winter yoga pas nu 3 wintermaanden in de studio en online yoga les volgen via Het Yoga Huis. 

Heb jij in de winter ook last van het bewolkte, koude weer en dat het vaak nat en zwaar is buiten? Misschien voel je je dan zwaar en een beetje neerslachtig? Dit kan gepaard gaan met stijfheid, rug, nek en schouder klachten, emotioneel en fysiek uit balans zijn. Onze huidige leefstijl in combinatie met het winterklimaat kan vaak zorgen voor stijfheid en niet optimaal benutten van ons lichaam waardoor we dit soort klachten krijgen. En dit terwijl je juist veel dingen wilt, energie wilt voor speciale dagen, je werk en je gezin.

Om van deze klachten af te komen, is yoga een bewezen leefstijl oplossing. Regelmatig op de mat komen en bewegen met de begeleiding van een ervaren docent helpt je flexibeler, bewuster van je lichaam en positiever te worden. Speciaal in de winter hebben we het nodig voldoende te bewegen, aan ons immuunsysteem te werken met ademhaling en hartopeners en warm te blijven. Verschillende vormen van yoga en de verschillende thema’s bij onze lessen zorgen ervoor dat jij je helemaal thuis gaat voelen in het seizoen en in je lichaam . Wil jij deze winter je zen voelen en regelmatig yoga beoefenen? Dan kun je dit met de winter yoga pas van Het Yoga Huis.

BEOEFEN DEZE WINTER REGELMATIG YOGA MET DE WINTERPAS

Normale prijs voor 3 maanden 1 keer per week yoga € 225

Normale 3 maanden Het Yoga Huis abonnement € 135

Jouw prijs met de WINTER PAS €108

KOOP HIER JE WINTER PAS

Hoe kan jij je thuis voelen in je lichaam deze winter? Laat ons je meenemen met elke week lekker in beweging komen zodat je stagnatie in je lichaam kan voorkomen. We doen ademhalingsoefeningen waardoor je energie opwekt, je energieker voelt. We doen hartopeners zoals de vis, boot, kameel en kaars om je longen meer ruimte te geven zodat je immuunsysteem sterker wordt. We blijven heerlijk warm binnen en in je eigen ruimte met dekens, kussens, kaarsjes en heerlijke geurtjes – we creeeren een HYGGE (dat deens gevoel van gezelligheid in donkere dagen) gevoel. Meditatie en yoga nidra helpen je tegen een winter dip en je positiever te voelen. Dit alles met de 3 maanden geldige winterpas.

Dit krijg je als je de winterpas aanschaft:

☼ geldig van woensdag 1 december tot en met maandag 28 februari
☼ geldig voor alle studio lessen aan de Houtrijk 13a
☼ geldig voor de online lessen via the Zoom Room
☼ incl. wekelijkse link van de online lessen
☼ exclusieve toegang tot Candle Light Yoga XL workshop t.w.v €17.50
☼ je ontvangt 11 credits
☼ vanaf slechts €9 per les

Jouw exclusieve Candle Light workshop

Speciaal voor yogi’s die de winter pas aanschaffen organiseren we een extra lange yoga sessie, helemaal in kaarslicht. Waan je in een zee van lichtjes, heerlijk warm met dekens en kussens en met essentiële olie geurtjes; kortom in een heerlijke ruimte. Beweeg en relax voor 1.5 uur. Daarna kom je rustig bij met thee en een gezonde snack.

 • 1.5 uur winter yoga workshop
 • volledig bij kaarslicht
 • vrijdag 10 december of vrijdag 17 december – jouw keuze
 • van 19:30 tot 21:00 uur
 • na afloop thee en gezonde snack

Het geplande winter rooster zal er uit zien als in het onderstaand schema. Voor update kijk je in het actuele rooster in momoyoga.


maandag

20:00 ONLINE Yin Yoga met Caroline

dinsdag

19:00 Hatha Yin Yoga met Nelleke

20:15 Yin Yoga Nidra met Nelleke (online & studio)

donderdag

19:00 Backpath Yin Yoga met Caroline

20:30 Yin Yoga met Caroline

*In geval van een LOCKDOWN door corona maatregelen zal de pas geldigheid worden verschoven met het aantal weken dat we dicht zijn. LET OP: Kerst sluiting is van vrijdag 24 december tot en met zondag 9 januari.


Waarom 108 euro voor deze super deal? Het is een symbolisch getal in de yoga! En dus ook nog eens 20% korting op ons maand abonnement.  Hier wat weetjes:

 • 1 staat voor God of hogere waarheid, 0 staat voor leegte of volledigheid en 8 voor onbegrensde oneindigheid en eeuwigheid.
 • Boeddhisten hebben 108 kralen met verschillende betekenissen aan hun mala en gebruiken het voor meditatie en mantra’s.
 • Het alfabet in het Sanskriet bestaat uit 54 letters met elk een vrouwelijke en mannelijke kant: 54 x 2 = 108.

Normale prijs voor 3 maanden 1 keer per week yoga € 225

Normale 3 maanden Het Yoga Huis abonnement € 135

Jouw prijs met de Winter Pas €108

Inclusief Candle light workshop t.w.v. €17.50

Vanaf 9 euro per les

NU MET BONUS Winter wellness cadeautje t.w.v. €10

KOOP HIER JE WINTER PAS

Vele yogi’s zijn je voor gegaan in de lessen met Caroline en Nelleke bij het Yoga Huis. Ze vertelden ons dat ze het heel fijn vonden, zich beter in connectie voelden met zichzelf, ze sterker werden, beter konden ademhalen, rustiger voelden na de les en heerlijk genieten van de individuele aandacht!

KOOP HIER JE WINTER PAS zodat jij ook deze winter tot en met maandag 28 februari mee kunt doen. Kijk bij tarieven in momoyoga en bekijk daar ook het up-to-date rooster.

Bestel voor 1 december om je bonus winter wellness cadeautje te ontvangen. Speciaal voor je uitgekozen en ontworpen door Het Yoga Huis om je te nestelen in de winter.

Het Yoga Huis Winter Wellness cadeau

Jouw Winter Wellness cadeautje bevat:

 • heerlijke warme yoga sokken
 • een kaarsen houder en kaars
 • winter wellness e-boek met recepten, reeks houdingen van ons beiden en voeding en tips voor een gezellige winter

Wees er snel bij want er zijn maximaal 12 plekjes en 12 cadeautjes!

KOOP HIER JE WINTER PAS