Lief voor je Lijf Lente Workshop

Wat heeft de lente toch een positieve invloed op ons gestel. Je voelt je weer wat vrolijker, bent wat meer buiten en het wordt lichter. Kan je lichaam wel een voorjaarsboost gebruiken? Doe dan mee met onze Lief voor je Lijf Lente editie. Deze workshops vinden in principe elk seizoen plaats maar door corona hebben we er wat moeten missen! Ook deze workshop vindt in een andere vorm plaats.

Het wordt zowaar een hele dag gevuld met yoga, kennis over essentiēle oliën, inspiratie en reflectie. Om je een indruk te geven doe je s ochtends yoga en krijg je een inspirerend praatje over de oliën die je in de lente kunt inzetten. ’s Middags vrije tijd, yoga nidra en yin yoga. Verder krijg je een pakketje met de oliën en thee thuisbezorgd. Een email van te voren met recepten, instructies en inspiratie.

Dus het globale programma op zondag 21 maart van 10-17 uur:

Ochtend

Welkom sessie met uitleg over het programma, het thema uitleg welke olie je kunt gebruiken bij de eerste yoga sessie

1 uur Slow flow yoga les met Nelleke

Thee pauze

Praatje over essentiële oliën die je kunt inzetten voor de lente, met name voor het schoonmaken van je lichaam, door Brenda

Middag

Vrije tijd om je eten klaar te maken, genieten van opeten en je eigen activiteit zoals een wandeling/ film/ lezen boek/ muziek luisteren. Afhankelijk van RIVM maatregelen kunnen we de buiten wandeling met elkaar of in kleine groepjes doen

Yoga Nidra (Caroline)

Thee pauze

1uur Yin yoga (Caroline)

Afsluiting

Wil je meedoen?

De kosten zijn €25 voor de hele dag. Je krijgt de volgende dag de opname toegestuurd zodat als je een deel moet missen je dat later die week nog kunt doen. Dus je kunt er ook voor kiezen de live stream alleen s ochtends of s middags mee te doen. Betaal en boek via momoyoga.

Hoe werkt momoyoga?

Impressie van eerdere Lief voor je Lijf workshops