Kennismaking

Maak kennis met verschillende vormen van yoga met ervaren docenten Caroline en Nelleke zodat jij je ontspannen, kalmer en bewuster voelt.

Maak gebruik van het Kennismakings Aanbod om flexibeler te worden, je vrolijker te voelen en minder gestrest

Het Kennismakingsaanbod is slechts €17.50 voor 2 weken onbeperkt yoga EN toegang tot de video bibliotheek met 8 vooropgenomen yoga lessen.  

KOOP JE KENNISMAKINGSAANBOD HIER

Wil jij je ontspannen, fitter en bewuster voelen?

Heb jij last van stijfheid, schouder klachten, last van het thuiswerken, voel je je emotioneel en fysiek uit balans? Onze huidige leefstijl kan vaak zorgen voor stijfheid en niet optimaal benutten van ons lichaam waardoor we dit soort klachten krijgen.

Om van deze klachten af te komen, is yoga een bewezen leefstijl oplossing. Regelmatig op de mat komen en bewegen met de begeleiding van een ervaren docent helpt je flexibeler te worden. Verschillende vormen van yoga beoefenen leert je lichaam te switchen tussen aan en uit staan. Wil jij kennis maken met yoga of weer her-kennismaken na de corona periode? Dan kun je dit met het KENNISMAKINGSAANBOD.

BEOEFEN 2 WEKEN YOGA MET HET KENNISMAKINGSAANBOD

Normale prijs voor 2 yoga lessen €30

Jouw prijs met het KENNISMAKINGSAanbod €17.50

+ GRATIS toegang tot voor opgenomen lessen (waarde €15)

KOOP JE KENNISMAKINGSAANBOD HIER

Docenten Nelleke (links) en Caroline (rechts)

Onze docenten Caroline en Nelleke zijn ervaren yoga docenten, delen de liefde voor yoga en willen het heel graag doorgeven en delen met anderen. Caroline vanuit de zachte Yin kant. Zij heeft 200hr yin yoga opleiding gedaan en 200hr functional flow. Nelleke vanuit de actieve Yang kant. Zij heeft meer dan 350hr yoga opleiding gedaan en meer dan 400 uur les gegeven. Beiden bieden afwisselende, inspirerende lessen en thema’s en creatieve flows.

Wanneer je meedoet met het kennismakingsaanbod, kun je je, door de 2 yoga lessen, direct fitter, meer ontspannen en bewuster voelen. Sinds een paar jaar geven Caroline en Nelleke samen les en hebben vele yogi’s de voordelen ondervonden van de yoga lessen bij hen. Yogi’s die hun ervaringen deelden vertelden het volgende:

Caroline en Nelleke zijn top docenten! Ik ervaar altijd hele diepe ontspanning en kan echt in mezelf keren“. Sophia

Heerlijk. Ik had nog nooit een hele dag yoga gedaan. Vond het heerlijk. Voelt goed. Zo ontspannen.” Antoinette over het retreat

Ik waardeer de yoga en vooral de lessen van jou op zondag heel erg.” Esther

“Nog bedankt voor de les. Was weer fijn en de aanwijzingen klopten ook weer precies.” Janneke

Wil jij deze voordelen ook behalen?

Met het KENNISMAKINGSAANBOD kun jij deze voordelen ook behalen. Dit krijg je voor €17.50:

☼ 2 weken yoga
☼ thee na elke les
☼ keuze uit 2 verschillende ervaren docenten
☼ keuze uit yin, yoga nidra, backpath en hatha yin fusion
☼ kleinschalige setting met max 7 deelnemers
☼ slechts €8.75 of minder per les

Je kunt deze lente elke maandag avond, dinsdag avond, donderdag avond en zondag ochtend yoga met ons beoefenen. Het specifieke rooster kun je vinden in momoyoga.

Elke maandag avond is er een online les. Elke zondag ochtend is er een buiten yoga les mits het niet regent en niet te koud is. Binnen lessen zijn dinsdag en donderdag avond.

KOOP HIER JE KENNISMAKINGS PAS zodat jij ook meteen met yoga aan de slag kunt gaan. Kijk bij tarieven in momoyoga, na aankoop kun je je gewenste les boeken. en bekijk daar ook het up-to-date rooster.

KOOP HIER JE KENNISMAKINGS PAS