Relax & Calm Down Aanbod

Maak kennis met yoga in de buiten lucht met ervaren docenten Caroline en Nelleke zodat jij je ontspannen, kalmer en bewuster voelt.

Maak gebruik van het Relax & Calm Down Aanbod om flexibeler te worden, je vrolijker te voelen en minder gestrest

Het Relax & Calm Down Aanbod is slechts €17.50 voor 2 buiten yoga lessen met gratis welkoms pakket van een theeglas, heerlijke relax thee en een lavendel body spray. 

Wil jij je ontspannen, fitter en bewuster voelen?

Heb jij last van stijfheid, schouder klachten, last van het thuiswerken, voel je je emotioneel en fysiek uit balans? Onze huidige leefstijl kan vaak zorgen voor stijfheid en niet optimaal benutten van ons lichaam waardoor we dit soort klachten krijgen.

Om van deze klachten af te komen, is yoga een bewezen leefstijl oplossing. Regelmatig op de mat komen en bewegen met de begeleiding van een ervaren docent helpt je flexibeler te worden. Verschillende vormen van yoga beoefenen leert je lichaam te switchen tussen aan en uit staan. Wil jij kennis maken met yoga of weer starten na deze corona lock-down? Dan kun je dit met het Relax & Calm Down Aanbod.

BEOEFEN 2 KEER BUITEN YOGA MET HET RELAX & CALM DOWN AANBOD

Normale prijs voor 2 yoga lessen €30

Jouw prijs met het Relax & Calm Down Aanbod €17.50

+ GRATIS welkomspakket

  • een theeglas
  • heerlijke PUKKA relax thee
  • lavendel YOUNG LIVING body spray

KOOP JE RELAX & CALM DOWN PAS HIER

Docenten Caroline (links) en Nelleke (rechts)

Onze docenten Caroline en Nelleke zijn ervaren yoga docenten, delen de liefde voor yoga en willen het heel graag doorgeven en delen met anderen. Caroline vanuit de zachte Yin kant. Zij heeft 200hr yin yoga opleiding gedaan en 200hr functional flow. Nelleke vanuit de actieve Yang kant. Zij heeft meer dan 350hr yoga opleiding gedaan en meer dan 400 uur les gegeven. Beiden bieden afwisselende, inspirerende lessen en thema’s en creatieve flows.

Wanneer je meedoet aan het Relax & Calm Down programma, kun je je, door de 2 buiten yoga lessen, direct fitter, meer ontspannen en bewuster voelen. Vorige zomer zijn vele yogi’s je al voor gegaan om heerlijk buiten midden in de natuur yoga te volgen en hebben een heerlijke ontspannen zomer gehad in dat bewogen jaar. Yogi’s die je voorgeven deelden met ons dat ze deze voordelen al hebben ervaren:

Ze ontdekten de kracht van de natuur. Vogeltjes die fluiten, een fijn briesje door je haren en uitzicht over het water. Uit onderzoek blijkt dat sporten en dus ook yoga in de natuur helpt tegen stress en het krijgen van een fitte geest.
* Ze hadden meer zuivere lucht in hun longen. Die zuivere lucht is bij yoga echt belangrijk; met een goede ademhaling neem je veel prana op en door de houdingen maak je meer ruimte voor je longen en dus voor zuurstof. 
Meer aanmaak van vitamine D in hun lichaam. De zon is de belangrijkste bron van vitamine D, wat we nodig hebben om gezond te blijven.
* Ze voelden zich gelukkiger. Door te bewegen en de buitenlucht op te zoeken geef je je lichaam een fijne boost. 
Het was goed voor hun immuunsysteem. Het blootstellen aan verschillende weersomstandigheden (dus ook koudere dagen!) heeft daarnaast een positief effect op ons immuunsysteem
* Ze hadden een bijzondere ervaring! Soms krijg je een cadeautje van de natuur zoals een bijzondere vogel te horen maar ook het samen zijn in die ervaring met andere yogi’s daar maak je weer oxytocine door aan. 

Wil jij deze voordelen ook behalen?

Met het Relax & Calm Down aanbod kun jij deze voordelen ook behalen. Dit krijg je voor €17.50:

☼ 2 keer buiten yoga
☼ thee na elke les
☼ geldig voor alle buitenlessen aan de Toolenburgse Plas
☼ een theeglas
☼ relax PUKKA thee om mee te nemen
☼ lavendel YOUNG LIVING body mist
☼ slechts €8.75 per les

Je kunt deze zomer elke woensdag ochtend, woensdag avond, vrijdag ochtend en zondag ochtend yoga met ons beoefenen aan de Toolenburgerplas, Hoofddorp. Het specifieke rooster kun je vinden in momoyoga.

*Minimum 3 deelnemers per les. Bij slecht weer zal buiten les online plaatsvinden. Dat beslissen we 12 uur van te voren. Bepaalde weken in verband met vakantie’s kan rooster aangepast zijn. Minimaal zullen er 4 lessen per week plaatsvinden. Voor actueel rooster kijk in momoyoga.

KOOP HIER JE RELAX & CALM DOWN PAS

Vele yogi’s zijn je voor gegaan vorig jaar en deze zomer. Ze vertellen ons dat ze het een hele fijne ervaring vinden, zich beter in connectie voelden met de natuur, beter konden ademhalen, rustiger voelden na de les en een fittere geest en lichaam hebben!

KOOP HIER JE RELAX & CALM DOWN PAS zodat jij ook meteen met buiten yoga aan de slag kunt gaan. Kijk bij tarieven in momoyoga, na aankoop kun je je gewenste les boeken. en bekijk daar ook het up-to-date rooster.

KOOP HIER JE RELAX & CALM DOWN PAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *